Dag 2

och jag har överlevt så här långe:) Mår toppen och magen känns mindre svullen. Håller just nu på att fixa frukost.
Idag är vädret toppen, ialla fall från denna sidan rutan. Och vi ska ut och promenera med A & A. Tur att det finns fler som gillar att ut och gå. Roligare när man har sällskap.
Igår var jag och badade med Tyra. Hon dök 3 gånger och en av gångerna skulle jag släppa henne en stund under vattnet. LÄSKIGT!!!! Funderar på att inte gå nått mer när denna terminen är slut. För som det är nu så verkar hon inte tycka det är något vidare och sen är hon riktigt gnällig resten av dagen. Men det kan ju ändras för som det är nu så ändras ju saker och ting så snabbt med henne.
För bara några veckor sen var hon en glad bebis hela tiden och sa typ aldrig någonting, nu är hon ett litet gnällmonster som vet exakt vad hon vill och skriker tills mamma fattat det. Fast lika arg som hon kan vara, lika mycket mysunge kan hon vara också Men dom går ju igenom en massa perioder så jag lägger inte så stor vikt vid det. Tycker fortfarande att det är lika underbart att ha barn och vill definitivt ha en till snart:)

Idag är sista visningen på det huset som vi kollat och lagt bud på. Vill ha!!!!! Litet sött kedjehus. Än så länge är det bara vi som lagt bud och då var där ändå 20 personer förra veckan när vi var och kollade. Och idag skulle det bara komma 10 stycken.

Och idag kunde man kolla vad man skulle få tillbaka på skatten. Vi fick ganska mycket mer än vi hade räknat med. Gött för klirr i kassan passar utmärkt.
Så ja detta känns som en bra dag helt enkelt:)


Kommentarer
Postat av: Ciliah

Vi fick oxå tillbaka pengar! Jippi, nu kan vi betala min csn-räkning, så kul var det m a o! Håller tummarna för er med huset. Var ligger det?

2009-03-24 @ 15:55:39
URL: http://ciliah.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det ligger i påarp:)

2009-03-24 @ 21:44:27
Postat av: Emma

Extra pengar behöver man ju alltid.. man blir ju inte direkt rik av att va mammaledig =)

(jo rik på kärlek, men inte på pengar haha)

2009-03-30 @ 15:19:40
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0