Shit va dålig jag e

på att uppdatera min blogg. Men det är verkligen inte lätt nu när vi bor i Vallåkra. Kommer bli bättre på den biten när vi flyttat hem igen. 
Just försöker jag hinna med att måla om mamma och Uffes uterum....INTE LÄTT med en bestämd dam som inte vill att mamma gör något annat än umgås med henne :-D
Har idag och imorgon på mig att försöka hinna klart sen på onsdag ska vi in till the big city ovh umgås med Angelica och Amir igen. Så skönt att hittat en vän att umgås massor med och som jag verkligen trivs med :-D
Och på torsdag skulle Fia komma till oss och umgås lite, sen blir det lite överraskningskalas för min moster som fyller år. Så det är fullbokat hela veckan,
Nu får jag skynda mig att skaka till en naturdiet för magen kurrar så Tyra nästan vaknar.
Hejs svejs så länge

Tisdag med långpromenad och besök

Idag har jag och Tyra varit på besök hos Elina och alla djuren:)
Jag var duktig och promenerade dit. 50 minuters rask promenad enkel väg, varav en stor del av sträckan är värsta mördarbacken för bakdelen. Men det är lugnt för där är att ta på, hade behövt en sån promenad varje dag:)
Men ialla fall så var det verkligen superkul att träffa henne igen. Har saknat henne massor men det har bara blivit att vi inte träffats på så länge. Men det ska inte dröja så här länge tills nästa gång:)
Ialla fall så blev det en massa graviditets, förlossning och babysnack eftersom
dom också ska ha en liten i juli månad. Och japp Sofie höll sig till vatten och en nutrilettbar idag med:) Känner mig supermotiverad och stolt över mig själv:) Denna gången känns det faktiskt som om jag kommer lyckas. Ska smygväga mig imorgon och se hur många kilo som tagit förväl än så länge. Nog tjatat om vikt.
Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än umgåtts med min lilla pärla vid namn Tyra. Hittat på egna sånger som hon gillar och bara tramsat mig med henne. Och hon älskar det:) Men att vara borta nästan hela dagen och sen busa med mamma tar på krafterna så hon fick ta sig en snabb tupplur för att bli på bra humör igen. Sen har vi bara haft en helt vanlig tisdagskväll med Ugly Betty och Desperate Housewifes och nu ska jag snart gå och nanna hos mina älsklingar.
Så ännu en gång säger jag god natt till er alla.

Länge sen igen...

Hinner inte med att skriva så mycket nu när jag bor i Vallåkra men jag gör mitt bästa:)

I Lördags var vi "utomlands" med lillfis igen. Så fort våren är här så blir det en hel del turer till Danmark för vår del. Men denna gången hade jag med kameran. Vi gick en del så Tyra låg mest i vagnen och njöt av solen men för pappsen blev det både 1,2 och 3 kalla öl medans jag fick sitta med en vattenflaska och nöja mig med en naturdietshake :/ kunde varit bättre men den som vill vara fin får lida pin. Och jag har på 1 vecka gått ner 2,2 kilo i vikt och mer ska det bli.
       
På kvällen bar det av till Åstorp igen för att grilla. Och det blev lite kareoke igen:) Så medans killarna spelade poker skrålade jag och Carro "skitbra" med rena toner (NOT!!!!) till både Roxette och Rihanna.

 
Måste visa en bild på Carro och Johans nya familjemedlem Goliat:)...han e så söt så man blir helt kär!!!!


Sen igår var jag hos min moster och fick gjort mina naglar. Börjar förbereda redan nu inför bröllopet så att dom är perfekta tills dess. Är supernöjd med resultatet och tror dom kommer bli superbra på den stora dagen:) På kvällen blev det grillat igen och massa bus med min underbart söta brorsson Liam. Det slutade med att jag fick slänga honom i badet och där blev det mer bus med shampooflaskan så vi fick massa skum:) Det är kul att vara faster och lära gullungen en massa strunt hihi.



Och idag har vi varit på långpromenad med Angelica och Amir och sen for vi iväg till babysimmet. Nu är det inte många gånger kvar tack och lov. Tycker mest det är bökigt att hålla på med det så det blir ingen fortsättning för vår del just nu ialla fall.

Nu ska jag snart palla mig i säng så godnatt gott folk. Ska försöka att inte slarva med att skriva i bloggen:)

Tävling

                                             

"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 400kr från CALIMERO
 hos Tant Ulrika, var med HÄR du oxå!"

Lite skryt

Har sagt att jag inte vill bli en sån mamma som skryter massa om min dotter men ibland kan man inte låta bli:) Håller med Angelica om att man är ju stolt över sitt underverk.
Och idag chockade mitt underverk mig rejält. Hon har ju precis haft värsta utvecklingsfasen och varit ett riktigt monster men nu är charmis tillbaka och jag ser faktiskt en rejäl utveckling. Tycker inte det var länge sen jag satt hemma hos Cecilia och sa att Tyra kunde inte "stå" i mitt knä även om jag höll henne för benen bara vek sig och idag gjorde hon det här när jag släppte taget om flaskan


Och det här


MIN STORA TJEJ<3 <3 <3....det går för fort!!!!...vart tog dessa 18 veckorna vägen och var e min lilla lilla plutt??


Uppdatering

Då är vi utflyttade till Rio de Vallågra. Har bott här 2 dagar men har varit borta så mycket så man har liksom inte hunnit landa men idag har jag och Tyra bestämt oss för att ha en lugn hemmadag. Snuttan har fått en panodil för sin förkylning så hon slumrar en stund medans jag springer och eldar i kaminen. Inte är det lätt inte.

I Tisdags var vi på besök hemma hos Heidi och Jeppe. Tyra fick Bastians gamla babysitter så nu kan hon sitta lite själv igen. Detta var en lyxvariant jämnfört med den vi haft inna. Den är från Fischer Price och har vibration och en båge som blinkar. Bågen hittade dom inte så än så länge myser Tyra med vibrationerna. Den är mycket uppskattad kan jag säga:)


Och igår var vi hemma på fika hos Angelica och Amir. Cecilia, Matilda, Emma och Anton var också där så det var mycket trevligt. Dock ganska plågsamt eftersom jag själv satt och bara fick lukta på Angelicas nybakade muffins medans jag åt en meal bar från Naturdiet. Japp ni läste rätt, Proppan hoppade kakorna och höll sig till sin diet. Kryss i taket säger jag själv. Men håller fortfarande på att försöka bli av med mina fettokilo för att bli någorlunda slimmad till the big day.

Här är sällskapet som vi spenderade dagen med förutom Emma som inte var där när kameran var framme(annars hade du också fått vara med:))


     



Sen en liten bild på snorfia som tog sig en liten lur i bilstolen. Inte lätt att vara krasslig:/


Och eftersom hon var sjuk så var ju mammsen tvungen att köpa något på babyproffsen till henne när vi var där en sväng innan vi var hemma hos Angelica. Det blev ett par rosa solglasögon, en ny haklapp eftersom hon jämt är dyngsur på sin body (man blir det eftersom det är svårt att svälja med minst en näve inne i munnen haha) också blev det ett solskydd till bilen med Askungen tror jag det var...så nu är Daniel mycket manlig när han kör till jobbet hihi..Jag ÄLSKAR shoppa till min sessa<3
 


Sen har jag ju blivit utmanad av Sicka att lägga in en morgon bild så det får jag väl göra..ingen vacker syn dock...förstår varför Daniel går upp innan mig hahaha



Have a nice Torsdag allihop:)

Snart är påsken över

Och vi har varit krassliga hela helgen:(
Det började i onsdags när vi var hemma hos Angelica och lunchade (supersmarrig lax med fetaost och spenatris*mums*) så somnade Tyra till i Amirs babygym. När hon vaknade så var näsan helt igentäppt och hon andades helt ansträngt, skitobehagligt. Så Daniel fick hämta oss så körde vi in på barnakuten. Som tur var så var det inget fe, men dagen efter kom förkylning som ett paket på posten.
I fredags var Tyra utomlands för första gången. Med andra ord så tog vi oss en sväng över till Danmark. På kvällen åkte vi till Johan och Carro och grillade igen:P lite kareoke blev det också, men alla var ömma i halsen så dte var mindre bra.
Igår vaknade vi upp hela högen och var riktigt krassliga men det blev påskmiddag i bårslöv på kvällen.
Idag är det min tur att må riktigt riktigt skit så jag går bara och gnäller. På schemat idag är det städa, tvätta och packa som gäller. För imorgon flyttar jag och Tyra ut till Vallåkra. Daniel kommer att sova här hemma en del så inte lägenheten står tom hur mycket som helst. Men det blir ju en hel del som ska med när man har en liten fis som kräker en hel del. Och allt annat som ska med.
Nä om man skulle ta en panodil och försöka få något gjort.
Hoppas ni haft en glad påsk gott folk!

Tävling



Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
ett valfritt plagg värde upp till 300 kr från Gangstar!
 Var med och tävla HÄR du med!


Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha en sån här till Tyra myra:)


Långpromenad & ikeabesök

Idag har jag och Tyra varit på LÅNG promenad med Angelica och Amir. Solen "lyste" med sin frånvaro men det var riktigt skönt väder att promenera i. Verkar som om våren är här...weeiii gott med fint väder.
När vi kom hem från promenaden så kom svärföräldrarna på besök. Det är inte så ofta trots att vi bor så nära så Tyra kände inte igen dom. Farmor fick knappt kolla på henne och ännu mindre peta på henne för då gallskrek hon. Hmm kanske dom lärt sig nu och kommer på besök oftare för sitt barnbarns skull. Det blev ingen lång visit för vi skulle ut en sväng på ikea för att köpa grejor nu när Tyra börjat äta smakisar. Mamma tycker ju givetvis att Tyra behöver egna skålar att äta ur hehe, lite bestick slank även ner i vagnen till henne och en kudde som ger henne stöd i matstolen. Saxar kan man aldrig för mycket av och en äggdelare bara måste jag ju ha:) En mysfilt att ha i soffan behövde mamma och Tyra också. Så det som jag åkte ut för att handla följde inte med i vår påse hem. Tänkte köpa sån man fryser is i och ha barnmaten som jag tänkt göra själv. Men just detta året så säljer inte ikea såna!?!? Såna har man ju sett i alla år där, men inte nu inte. Också tänkte jag skaffa mig en sil så jag kunde få bort alla bitar ur puréerna men det glömde jag så det får bli jakt efter det imorgon på Maxi innan vi ska hem till Angelica. 
Eftersom man numera blir väckt kl.7 av att dom bilar golvet (eller vad det nu heter) inne hos grannen så känns det bäst att kasta sig i sängen och kolla lite tv innan det är dax för att stänga tittorna för natten. Så god natt gott folk.

Tyras dop

http://picasaweb.google.se/heidi0033/Filmer#5321653117527139010

Min kusin har gjort ett bildspel från Tyras dop. Eftersom jag knappt har några kort själv från hennes dop så tänkte jag att jag lägger ut länken här om någon vill kolla:)
Tack så jättemycket Heidi:)




Babysim

Snart är det dax att ta på snäckan och packa ner henne i vagen för att bege oss till badet. Ska bli skönt att komma ut på promenad för jag håller på att bli knäpp här hemma. Dom håller på med stambyte och är nu framme vid grannhuset så  det låter ju som ett helvete här hemma. Så nästa vecka börjar dom i vår trapp. Perfekt tajming, kunde dom inte gjort detta förra året när man ändå jobbade och inte var hemma hela dagarna. Nä så för vår del blir det att packa bilen full och flytta till Vallåkra några veckor. Inte kan jag springa ut på gården och gå på toa och duscha där. Var ska jag göra av Tyra?? Nä mamma och uffe får stå ut med oss. Ska bli mysigt att flytta hem lite igen men tråkigt på dagarna för då jobbar ju alla och då sitter jag och Tyra ute på landet. Får bli många långa promenader tror jag. Kanske kan man förlora en del i vikt under dessa veckorna då:) Det finns att ta på. Sen får vi sno bilen någon dag och ta tåget någon dag så man kan ta sig in till stan. 4 veckor utan att träffa vänner?? Nä nä ska jag bli knäpp eller.
 Efetrsom inte gi fungerade när man är småbarnsförälder så får jag prova något annat. Blev insprierad i helgen när vi var hemma hos Johan och Carro. Hon har gått ner SJUKT mycket bara genom att byta ut några mål om dagen mot Naturdietshakes. Så det är väl värt att prova. Den var ju riktigt god får jag säga, inte alls som Nutrilett som smakar skit. Så nu får jag i mig vanlig mat också bytar jag ut några mål. Måste ju gå ner i vikt tills sommaren och bröllopet. Inte vill jag åka på semester och springa runt med tjockismage eller tvingas ta på en baddräkt (och se ut som en böna med ben och armar som Angelica säger hahaha) Jag säger ju det, jag är en sann bantare:)

Söndag kväll

Så var denna helgen slut. Och jag tänkte sammanfatta den medans mina hjärtisar sover.

Fredagen spenderade vi in the big big city Vallåkra. God mat och en förtidig födelsedagspresent till modern från hennes gubbe. Ett Wii (ingen baktanke med att ge det i fredags va Uffe hehe) som kopplades in snabbt och fick vara underhållning långt in på natten. Fast vi har ett hemma så spelar vi typ aldrig, men borta då e det kul:)
Fredagens kort får bli ett foto på ett groteskt ägg som Daniel köpt till mig från en på sitt jobb. Som tur var är det en gås som lagt det för annars hade jag tyckt synd om röven på den hönan som skulle lagt det:D

Okej det slinker in någon sötbild på Tyra också <3



Sen i lördags så gick vi upp tidigt, klädde på oss och begav oss ner till stan för att handla present till mormor Mona som fyller år idag. Det blev en spikmatta:) Vi passade även på att handla en vårjacka till Tyra, påskpresent till kompis Alicia och ett påskägg med godis till Joham och Carro. Promenaden blev LÅNG...vi gick i 3 ½ timme så det var en slö familj som kom hem sen på eftermiddagen. Jag och Tyra tänkte passa på att vila lite innan vi skulle bege oss till Åstorp men hann bara landa under täcket när det ringde på dörren. Fia var ute på promenad och tittade in en snabb sväng. Så inte blev det någon vilaför oss inte.
Vi gjorde oss i ordning och svängde in om för att hämta upp Björkman innan bilen styrdes hem  till Johan och Carro i Åstorp.
Vi blev bjudna på grillat *mums* och sen sattes X-boxen igång. Vi  sjöng (förmodligen hellre än bra) och dansade (på dansmatta) och hade supertrevligt.
 

Sen idag har vi varit ute i Vallåkra igen för att fira min mamma som fyller 49 år idag. Grattis!!!!!
Blev grillat idag med (och lika mumsigt idag). Jag provlåg spikmattan, gjorde bara ont i början sen blev det riktigt behagligt. Var inte där så länge eftersom det varit en lång helg och de familia var trött.
Resten av kvällen har vi bara slappat och nu ska jag med kasta mig i sängen. Lång dag morgon med då det är dax för babysim igen. Så natti natti allihopa och hoppas resten av världen också haft en bra helg och har passat på och njuta av det underbara vädret.
Här kommer dagens sista bild på mig och min underbara älskade lilla fisunge. Att man kan älska en annan person så in i bomben<3 




Utmaning 2

Jag har blivit utmanad av Fru Begovic´

Utmaningen består av att man ska svara på nedanstående frågor, sen utmana ytterligare 4 stycken och även tala om för dom att dom är utmanade.


Fråga 1. Vilken mat äter du oftast?
Allt man kan göra med korv:P

Fråga 2. När du är på kalas,är du den som sitter kvar eller den som hjälper till att duka av?
Ush va hemsk, men jag sitter kvar

Fråga 3. Var sitter du helst när du bloggar?
Soffan

Fråga 4. Köper du ofta trisslotter?
Oftast inte, vinner aldrig så då har jag netalt pengar för en pappersbit som jag bara får slänga

Fråga 5. I vilken stad eller land har du haft din semester?
Senast  var jag i Prag januari 2008...JAG BEHÖVER  ÅKA PÅ SEMESTER!!!! (ska jag också till Mallorca med mina älsklingar i augusti)
 
Fråga 6. Vilken tv-kanal tittar du helst på?
3:an eller 5:an blir det oftast

Sådär ja. Fast nu är problemet att jag följer inte så många bloggar, och dom som jag följer har redan blivit utmanade förutom Fialiam.blogg.se så jag utmanar henne:)

1 april

Ligger här med datorn i sängen medans mina älsklingar har stängt dom tunga för natten. Själv är jag riktigt pigger eftersom jag nyss haft spa här hemma på toa. Gott!!! Det blev allt sånt som jag inte tagit mig tid för sen jag blev mamma. Först en lermask och sen en fuktmask för fejset. Inpackning i håret och skrubba hela kroppen. Hade allmänt mysigt och bara tog hand om mig själv.

Jag och Tyra vaknade tidigt idag och bestämde oss för att ta vara på dagen. Vi myste och busade först, sen smakade vi lite mat igen och därefter packade vi ihop oss och promenerade till banken och öppnade ett sparkonto till lillan. När vi kom hem städade vi lite innan modern min kom och hämtade oss för en tur till Väla. Tyra fick fina kläder av både mamma och mormor *L* och vi åt en god sallad till lunch. Hade supermysigt och tackar för idag mommi.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Imorgon ska vi på fika, ska bli trevligt. Hoppas bara att jag kan gå som planerat, hör liksom ingenting på mitt vänstra öra och har lite ont så kanske blir det en tur till farbror doktorn istället:( hoppas inte.

Nä om man skulle passa på att sova några timmar innan Tyra vill ha mat.
NAtti natti



Förresten kolla vad jag fick av Cecilia:) Coolt!!!!! tackar så jättemycket*L*

  

RSS 2.0